Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Over ons

Hiltex, jouw partner in schoonmaakartikelen

Hiltex Schoonmaakartikelen.nl is een groothandel in reinigingsmiddelen , hygienepapier, machines en materialen , ook hebben wij een uitgebreid assortiment voor de glasbewassing.

Wij zijn een bedrijf opgericht in 1981, en inmiddels uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare partner voor al uw schoonmaakbenodigdheden. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en geven u graag advies voor de juiste methode of materialen.
U kunt de artikelen bestellen in onze webshop en laten bezorgen, of langs komen in onze winkel/magazijn.

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur. De openingstijden van onze winkel / magazijn : maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten, uiteraard kunt u 24/7 bestellen in onze webshop.

Wij hebben ook een Osmose watertappunt bij ons magazijn waar u 24/7 osmosewater kunt tanken met een uiterst goede kwaliteit osmosewater 0.0 PPM

Wij zijn dealer van onder andere de volgende merken: Numatic, Dirks, Wecoline, Unger, Diversey, Mts Europroducts , ook hebben wij een complete huismerklijn in reinigingsmiddelen, en vloeronderhoudsmiddelen in ons assortiment.

Waarom kopen bij Hiltex

Snelle levering

24 uur per dag mogelijk om te bestellen

Uitstekende Support

Maandag-vrijdag : 08:00-17:00 uur

Jaren kennis & ervaring

Hiltex is al in 1981 opgericht

TEAM

Ons team

team1.jpg

Jessie Davis

Eigenaar
team2.jpg

Jamie Taylor

Eigenaar
team3.jpg

Chris Mason

Administratie

Onze diensten

Advies
Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, kunnen wij u voorzien van gepast advies. Of het nu gaat om de keuze voor een specifiek schoonmaakartikel of het gebruik ervan, wij helpen u graag een oplossing te vinden voor uw probleem of vraag.
Verhuur
Wij verhuren schrobmachines, waterzuigers en stofzuigers. Dit kan van pas komen als u deze voor slechts een bepaalde tijd nodig heeft en niet wilt investeren in nieuwe apparatuur.
Verhuur van tapijtreinigers
Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.
Ondersteuning in
  • Maken van een schoonmaakplan (HACCP).
  • Problemen oplossen met vloeronderhoud.
  • Bruikleen van machine als uw eigen machine in onderhoud of defect is.
  • Mogelijkheid tot leveren op uw objecten.
  • Advies op locatie voor benodigde producten.

Wat klanten zeggen